KREA CPH 30+ workshops

Københavns største, kreative legeplads


Vi tilbyder mere end 30+ workshops, hvor du kan prøve alverdens, kreative teknikker. Listen bliver løbende opdateret med nye workshops.


Når vi siger det er Københavns største legeplads - for både børn og voksne - så mener vi det. Vi har arrangeret over 30 workshops i alverdens kreative teknikker sammen med vores udstillere. Så et tip til dig: planlæg dit besøg på messen godt, for selv om du er der begge dage i hele åbningstiden kan du ikke nå at prøve dem alle. Vi opdaterer løbende listen, så kig her forbi og planlæg dit besøg på Københavns største, kreative legeplads. Flere workshops har en egenbetaling. Når du ankommer til messen har du mulighed for at få et kort over alle workshops og deres placering, eventuelt egenbetaling samt andre vilkår. Vi vil også løbende her på siden opdatere alle workshops med disse informationer.


På messen sørger vi naturligvis for både god skiltning og hjælp, så du nemt kan finde alle workshops. Du får også et messekatalog ved kassen, hvor du kan se alle workshops, hvor de afholdes og meget mere.